Transport Gratuit !

Termeni si conditii

Termeni și condiții
Regulamentul privind termenii și condițiile de utilizare a site-ului Fressya.com .
Utilizarea site-ului (inclusiv accesul, navigarea și cumpărarea produselor pe acest site) constituie o înțelegere implicită de respectare a termenilor și condițiilor enunțate în cuprinsul prezentului document, cu toate efectele și consecințele care decurg din acesta.
Administratorul site-ului își rezervă dreptul de modificare în orice moment al acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl folosesc, numite în continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment.
Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala
Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decât cele expres și permise juridice. Extragerea oricarei informatii urmarite de orice utilizare in scop comercial care depasesc sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare sau licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor de drepturi de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.
Sunteți de acord să nu afectați și să interferați în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care împiedică sau restricționează utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a site-ului sau a conținutului acestuia.
Dreptul consumatorilor de denunțare unilaterală a contractului
Vă rugăm să vă asigurați că ați verificat specificațiile produsului și compatibilitatea acestuia prin vizitarea producătorului paginii înainte de a cumpăra. Raporturile comerciale dintre cumpărător și fressya.com sunt reglementate oficial de Ordonanța Guvernului 130/2000 privind protecția consumatorilor la incheierea și executarea contractelor la distanță. 
Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunța la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, în cazul furnizorilor de servicii, de la incheierea contractului.
Administratorul se confruntă cu eforturi permanente pentru păstrarea acurateței informațiilor de pe site, dar uneori acestea pot conține inadvertente (specificațiile sau prețul produselor modificate de producător fără preaviz sau viciate de eroare de operare). Atenție: fotografiile au caracter informativ și pot conține accesorii care nu sunt incluse în pachetele standard.
Frauda
În scopul accesării și utilizării anumitor secțiuni ale site-ului, poate fi necesar să creați un cont personal. Prin prezenta, declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe site si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a unei alte date de acces. În cazul în care securitatea contului pe care o dețineți este compromisă, trebuie să anunțe imediat administratorul site-ului. fressya.com nu este responsabil pentru daunele cauzate de dvs. sau care sunt cauzate unor terți de orice fel, prin utilizarea neautorizată a contului. 
Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului Fressya,  utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termeni si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Fressya sau asociatii / partenerii / afiliații acestuia. În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai întâi soluționarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă soluționarea amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanță, în conformitate cu legile române în vigoare.  

Disponibilitatea serviciului
Administratorul fressya.com rezervă dreptul de a modifica structura și interfața fiecărei pagini sau subpagini ale site-ului fressya.com în orice moment și la orice interval de timp liber ales, având dreptul să întrerupă temporar sau permanent, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală.   
 Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu aceste conditii de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin formularul dedicat de contact sau la adresa de e-mail info@fressya.com  .
Str. Ciocarliei nr. 143D Clinceni - 077060 - Ilfov 
Tel: +40 758 023 233
CUI: 38540440
F23 / 583/2017
 

 

HELLO

Bine ati venit!