Transport Gratuit !

Retur si Rambursare

Puteti returna orice produs in termen de 14 zile conform legii OG 130/2000. În cazul în care au trecut 14 zile de la cumpărare, din păcate, nu mai putem oferi o rambursare sau un schimb. Articolul dvs. trebuie să fie neutilizat și în starea în care a fost primit.
De asemenea, articolul trebuie să fie în ambalajul original.
Pentru a vă completa returnarea, trebuie să aveți o factura sau o dovadă a achiziției. Nu pot fi rambursate articolele cu semne evidente de utilizare cum ar fi lenjeria de corp, accesorii, îmbrăcăminte etc.
Orice articol care nu este în starea sa inițială, fiind deteriorat sau lipsit de componente din motive care nu se limitează la eroarea noastră.
Orice articol care este returnat în mai mult de 14 zile după livrare.

Rambursare

Consumatorul are dreptul de a denunța un contract unilateral la distanță, în termen de 10 zile lucrătoare, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.
Odată ce sesizarea dvs. a fost primită și inspectată, vă vom trimite un e-mail pentru a vă informa că am primit articolul.
De asemenea, vă vom informa despre acceptarea sau respingerea rambursării. Dacă este acceptat, restituirea banilor va fi efectuată și un credit va fi transferat automat pe cardul dvs. de credit sau pe altă metodă de plată originală în termen de maxim 30 de zile de la primirea returului.

În cazul în care nu ați primit o rambursare, verificați mai întâi contul bancar. Dacă acest lucru nu este încă făcut, contactați banca dvs. Există adesea o anumită perioadă de procesare înainte ca o rambursare să fie înregistrată. Dacă ați făcut toate acestea și încă nu ați primit rambursarea, vă rugăm să ne contactați la info@fressya.com

Articole promoționale (dacă este cazul)

Produsele cu prețuri regulate sunt rambursabile, din păcate articolele promoționale nu pot fi rambursate.

Schimburi (dacă este cazul)

Vom înlocui numai articolele defecte sau deteriorate. Dacă doriți să schimbați un produs pentru un articol nou, trimiteți-ne un e-mail la info@fressya.com și returnați achiziția dvs. la următoarea adresă:
Str.Ciocarliei, 143D, Clinceni - Ilfov 077060 România

Costurile de transport nu sunt rambursabile.
Dacă primiți o rambursare, taxele de expediere vor fi deduse din rambursarea dvs.
În funcție de zona în care locuiți, timpul de livrare pentru produsul dvs. poate varia.
Dacă expediați un articol de peste 60,00 €, trebuie să vă luați în considerare utilizarea unei urmăriri sau a unei asigurări de transport. Noi nu garantăm primirea acestora.

HELLO

Bine ati venit!