Confidentialitate

Toate datele personale pe care le furnizati ca utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai pentru a oferi in cele mai bune conditii servicii asociate site-ului fressya.com .

Prin completarea formularului de înregistrare de pe fressya.com utilizatorul declară că i-si da, în mod expres și neechivoc, consimțământul ca vânzarea datelor cu caracter personal să fie procesată și utilizată în viitor de administratorii fressya.com în următoarele scopuri:
• Stabilirea contactului cu clientii;
• Prelucrarea comenzilor;
• Participarea la concursuri, promotii;
• Transmiterea mesajelor non-comerciale sau de tip administrativ (privind modificările în site, contul utilizatorului, etc);
• Transmiterea de oferte, promotii, reclame si marketing despre activitatea fressya.com si a tertilor cu care fressya.com sunt relatii de orice natura (inclusiv comerciale).
Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor cu privire la situatia contului de pe fressya.com , privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Informațiile solicitate în cazul plăților online intra sub incidența condițiilor de utilizare a procesatorilor de plăți , iar fressya.com nu va solicita și nu va stoca niciun detaliu cu privire la cardul dumneavoastră.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu aceste conditii de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email info@fressya.com .
Ghid Marimi

Ghid Marimi

Măsurarea ar trebui făcută direct pe corp.

Măsurați circumferința pieptului peste zona cea mai proeminentă a bustului 

Măsurați circumferința taliei în zona cea mai subțire.

Circumferința șoldurilor trebuie măsurată în zona cea mai proeminentă.

Tee Shirt

 

  S M L XL 2XL 3XL
Lungime (cm) 71 74 77 79 83 85
Latime (cm) 46 51 56 61 66 71

 

  S M L XL 2XL 3XL
Length (inches) 28 29 ¼ 30 ¼ 31 ¼ 32 ½ 33 ½
Width (inches) 18 20 22 24 26 28