Transport Gratuit !

Despre noi

Mai intai de toate tin sa va multumesc pentru timpul acordat de a face cunostinta. Asadar, suntem o mica companie la inceput de drum iar scopul este de a va oferii o varietate de accesorii si aparate de sport si fitness
Am pornit pe acest drum gandindu-ma la ce poate fi mai important in viata decat sanatatea. Aceasta se dobandeste si se pastraza prin grija fata de tine insuti, prin obiceiuri sanatoase, incepand prin a fi constienti de trupul nostru.

Totul a inceput dupa Anul Nou cand oglinda mi-a dat semnalul de alarma spunandu-mi ca nu mai ma recunoaste si ca a venit timpul sa incetez cu eternele diete si sa ma focalizez pe miscare. Fara sa stau pe ganduri am comandat un aparat care se numeste Abdo Crunch si de care sunt foarte multumita pentru ca nu trebuie sa-mi fac timp pentru el. El este aici in vazul meu si ma asteapta fidel ca sa-i dedic doar 5 minute, nu mai mult! Si asta spre binele meu! De aici am avut declick-ul! Asta Da, este o investitie buna si pe viata ca sa zic asa… Cat m-ar costa un abonament la sala, pe luna, unde mi-ar fi lene sa ma duc, sau sa ies sa fac jogging pe timp urat sau la 40° pe timp de vara, unde mai respir si aerul poluat de afara… ? Asa ca mi-am mai comandat si o banda de mers pe care sa incep incalzirea in tihna, nu ma ninge nu ma ploua, ascultand o muzica buna, uitandu-ma la serialul meu preferat sau meditind la ce bun este sa ai haine frumoase daca nu ai un corp armonios pe care sa-l imbraci.

De aceea am decis, pentru mine si pentru tine, sa-ti ofer o alternativa practica si economica in timp, de a avea grija de tine. Asa ca, dupa multe cautari am gasit niste distribuitori foarte seriosi si am selectat cu grija, pentru tine si pentru celor dragi tie, o serie de aparate si accesorii de sport, fitness si yoga. Sperand ca aici vei gasi ceea ce te inspira mai mult si pe tine nu-ti ramane decat sa alegi aparatul favorit!

Cumpara cu incredere si nu ezita sa ma contactezi daca vei avea nevoie de ajutor sau de alte informatii suplimentare.

Multumesc pentru vizita si Ai grija de Tine!

Fressya.com Fitness Recreere Emotie, Sanatate, Stil, Yoga, Armonie!  - un site unic pentru tine!

M.MESSINA P.F.A.
Str. Ciocarliei nr. 143D Clinceni - 077060 - Ilfov 
Tel: +40 758 023 233
CUI: 38540440

HELLO

Bine ati venit!